Mag ik mij even voorstellen...

Na een carrière van meer dan 30 jaar in de voedingsindustrie op nationaal en internationaal niveau, waarbij het ontwikkelen van nieuwe producten centraal stond, heb ik besloten terug te keren naar de basis van mijn passie.

Deze passie is het bereiden van overheerlijke gerechten en maaltijden op basis van verse ingrediënten met een gezonde balans en zo smaakvol bereid dat het vraagt naar meer.

Mijn visie is dat dagelijkse voeding niet alleen maar een fysiologische noodzaak is, maar tevens een moment waar naar uitgekeken en van genoten moet worden. Deze visie en passie vindt u terug in de door mij gemaakte gerechten en maaltijden.

Mijn kennis en ervaring zal ik aanwenden voor een meer specifieke doelgroep, die behoefte heeft aan een maaltijdservice aan huis. Dit betreft niet alleen de doelgroep van ouderen, die niet meer in de gelegenheid zijn of het plezier beleven zelf een maaltijd te bereiden, maar zeker ook mensen die tijdelijk behoefte hebben aan ondersteuning of niet bekend zijn met de bereiding van specifieke dieetmaaltijden. Het bestellen van speciale menu‘s en diëten zijn mogelijk in overleg.

De selectie van verse producten, smaakvolle bereiding en gezonde samenstelling is een basisuitgangspunt. Ik stel met grote zorg uitgekiende menu‘s samen, die met grote regelmaat wisselen voor voldoende variatie en afwisseling.

Tevens zal ik op basis van uw beoordeling en terugkoppeling van mijn klanten aanpassingen doorvoeren die mijn dienstverlening aan u verder verhogen.

Graag zou ik met u overleggen hoe te komen tot een menu dat aansluit op uw dieetwensen.

Gert Overeem